Online booking

Her kan du booke værelser til 1,2, 3 og 4 personer.

Vi har et par værelser til 4 og 5 personer med hhv. 4 eller 5 boksmadrasser, så alle sover godt. Ring eller mail venligst for at booke dem.
Vores almindelige familieværelser er med minimum to boksmadrasser og en køjeseng til børnene – helst ikke børn over 10 år i overkøjer.

NB! Manglende tilgængelighed på “Online booking” er ikke nødvendigvis et udtryk for udsolgte værelser, så kontakt os endelig på 23613193 eller mail info@blokhushotel.dk, hvis de ønskede datoer ikke er ledige.

Hos os kommer I altid til redte senge og lækre håndklæder. 

RABAT VED FLERE NÆTTER:
Hvis du booker tre nætter eller mere, får du 50 kr. rabat pr. nat, som fratrækkes den samlede pris. Det bekræfter vi på en mail inden for 24 timer efter booking.

 

Tjek ind: kl. 15.00-21.00, tjek ud senest kl. 11.00.

Morgenmad koster 75 kr. pr. person og serveres ml. kl. 8.00 og 9.30 – kan bestilles sammen med din booking og kan også bestilles ved ankomst. Vi kører også altid med et godt tilbud på overnatning inkl. morgenmad – klik her:  https://blokhushotel.dk/tilbud/

——————————————————————————————————————————————————————

BILLIGE VÆRELSER SOM ALTERNATIV TIL SHELTER m.m.
Vi har et par værelser, hvor du kan sove billigt med din egen sovepose og med adgang til fælles badeværelse som deles af tre værelser. Det koster kun 150 kr. pr. person pr. nat. Der er næsten altid plads, men hvis du vil være sikker på at få en seng så ring i forvejen.

 

Tilmelde
close
Profil
close
Booking history
close
ID Booking Dato Calendar Status
My booking details
close
Booking detaljer
Your personal details do not displayed on this page.
Please select Service
Your Service details