Information

 

Værelserne
Alle værelser har eget bad og toilet. Vi har udskiftet mange af køjerne med nye boksmadrasser, så hos os sover du godt. Der er minimum to boksmadrasser på hvert værelse og vi bruger primært overkøjer til børn. Værelserne er forskellige i størrelse fra værelser til 1 eller 2 gæster og op til 6 gæster i vores to familieværelser, som er opbygget med 4 boksmadrasser og en køjeseng.

Sæsonen
Blokhus-Hune Hotel og Vandrerhjem har åbnet hele året.

Familieejet
Blokhus-Hune Hotel og Vandrerhjem er familieejet og -drevet af Vibeke og Charlotte Springborg, som er søstre. Vibeke bor med sine to voksne drenge i en lejlighed over vandrerhjemmet.
Vibeke tager sig af den daglige drift og Charlotte står for det økonomiske, bookinger m.m.

Receptionen
Der er tjek ind mellem kl. 15.00 og 21.00 og tjek ud er senest kl. 11.00, så værelserne kan nå at blive gjort rene til nye gæster.
Kontoret er ikke bemandet hele tiden men ring til Vibeke på 23 61 31 93 – hun er sikkert et sted i én af bygningerne.

Sengelinned
Hos os kommer man altid til redte senge og lækre håndklæder.

Gæstekøkken
Vores gæstekøkken – som i øvrigt også har en hyggelig gårdhave – kan benyttes af  alle gæster. Køkkenet har køleskab, fryser, kombi-ovn, komfur, pander, gryder og service.
Det er vigtigt, at man rydder op og vasker op efter sig selv, så det også er dejligt for de næste gæster at komme i køkkenet. Der bliver lagt rene karklude og viskestykker hver dag og Vibeke gør ekstra rent der én gang om dagen.

Opholdsrum og TV
Vi tilbyder vores gæster flere opholdsmuligheder. I den hyggelige opholdsstue finder I bløde møbler, TV og flere brætspil og på 1. sal er der også TV. Vi har stor pakke med en masse kanaler.
Desuden har vi en spisestue med udgang til to dejlige terrasser med borde, bænke og grill.

Wi-Fi
Vi har trådløst internet (fiber), der er gratis for alle vore gæster.

Udendørs legeområde
Vores legeplads har masser af sjove legeredskaber som gyngesæt, sandkasse og trampolin. Derudover har vi boldbane, beachvolley, bordtennis, pentanquebane og masser af grønne områder. Har I ikke selv fået bolde med, kan I låne bolde i receptionen.

Parkering
Hos os er parkering naturligvis gratis for alle vores gæster og der er god plads og det er lige uden for bygningerne. Vi har også overdækket cykelparkering.

Elbil
Vi har 1 stk. 16A-lader til elbil. Pris for en opladning er kr. 100,-

Nøgler
Alle vores gæster får udleveret egen nøgle, så I kan gå og komme, som I vil.

Rygepolitik – RYGEFORBUD

Det er forbudt at ryge indendørs. Vi henviser til de udendørs faciliteter.

Hund
På Blokhus-Hune Hotel og Vandrerhjem har vi ét værelse, som vi bruger til gæster med hund. Værelset er med to enkeltsenge. Hund kan kun medbringes efter forudgående aftale. Hunden skal altid være i snor og man samler efterladenskaber op. Hunden må ikke medtages i morgenmadssal og i fælleskøkken.

Vi opfordrer til, at I ringer i god tid, da værelset ofte er optaget. Det koster et engangsbeløb på DKK 300 at have egen hund med.

Rengøring
Vi går meget op i, at der er rent og pænt over alt og der er opsat sprit mange steder.

Værelser efterlades i rengjort stand som de modtages. Det vil sige, at skraldespande skal tømmes og der støvsuges. Evt. spild på gulve vaskes.

Barneseng og højstole
Vi har et par barnesenge, som kan lejes til 100 kr. pr. gang.

Der er to højstole i fælleskøkkenet.