Information

 

Værelserne

Alle værelser har eget bad og toilet. Vi har udskiftet mange af køjerne med nye boksmadrasser, så hos os sover du godt. Der er minimum to boksmadrasser på hvert værelse og vi bruger primært overkøjer til børn. Værelserne er forskellige i størrelse fra værelser til 1 eller 2 gæster og op til 6 gæster i vores to familieværelser, som er opbygget med 4 boksmadrasser og en køjeseng.

Sæsonen

Blokhus-Hune Hotel og Vandrerhjem har åbnet hele året.

Familieejet

Vibeke og Kim købte vandrerhjemmet i april 2018 og slog dørene op i maj. De bor der selv sammen med deres to store drenge, som dog snart flytter hjemmefra. Vibeke og Kim klarer selv det daglige og Vibekes søster, Charlotte, står for kontorarbejde, bookinger og økonomi.

Receptionen

Der er tjek ind mellem kl. 15.00 og 21.00 og tjek ud er senest kl. 11.00, så værelserne kan nå at blive gjort rene til nye gæster.
Kontoret er ikke bemandet hele tiden men ring til Vibeke på 23 61 31 93 – hun er sikkert et sted i én af bygningerne.

Sengelinned

Hos os kommer man til redte senge og håndklæder, så man skal ikke have sengetøj med selv – og må ikke pga. Covid-19.

Gæstekøkken

Vores gæstekøkken – som i øvrigt også har en hyggelig gårdhave – kan benyttes af  alle gæster. Køkkenet har køleskab, fryser, kombi-ovn, komfur, pander, gryder og service.
Det er vigtigt, at man rydder op og vasker op efter sig selv, så det også er dejligt for de næste gæster at komme i køkkenet. Der bliver lagt rene karklude og viskestykker hver dag og Vibeke gør ekstra rent der én gang om dagen.

Opholdsrum og TV

Vi tilbyder vores gæster flere opholdsmuligheder. I den hyggelige opholdsstue finder I bløde møbler, TV og flere brætspil og på 1. sal er der også TV. Vi har stor pakke med en masse kanaler.
Desuden har vi en spisestue med udgang til to dejlige terrasser med borde, bænke og grill.

Wi-Fi

Vi har trådløst internet (fiber), der er gratis for alle vore gæster.

Udendørs legeområde

Vores legeplads har masser af sjove legeredskaber som gyngesæt, sandkasse og trampolin. Derudover har vi boldbane, beachvolley, bordtennis, pentanquebane og masser af grønne områder. Har I ikke selv fået bolde med, kan I låne bolde i receptionen.

Parkering

Hos os er parkering naturligvis gratis for alle vores gæster og der er god plads og det er lige uden for bygningerne. Vi har også overdækket cykelparkering.

Elbil

Vi har 1 stk. 16A-lader til elbil. Pris for en opladning er kr. 100,-

Nøgler

Alle vores gæster får udleveret egen nøgle, så I kan gå og komme, som I vil.

Rygepolitik – RYGEFORBUD

Det er forbudt at ryge indendørs. Vi henviser til de udendørs faciliteter.

Hund

På Blokhus-Hune Hotel og Vandrerhjem har vi ét værelse, som vi bruger til gæster med hund. Værelset er med to enkeltsenge. Hund kan kun medbringes efter forudgående aftale. Hunden skal altid være i snor og man samler efterladenskaber op. Hunden må ikke medtages i morgenmadssal og i fælleskøkken.

Vi opfordrer til, at I ringer i god tid, da værelset ofte er optaget. Det koster et engangsbeløb på 300 DKK have egen hund med.

Rengøring

Vi går meget op i, at der er rent og pænt over alt og der er opsat sprit mange steder.

Værelser efterlades i rengjort stand som de modtages. Det vil sige, at skraldespande skal tømmes og der støvsuges. Evt. spild på gulve vaskes.

Barneseng

Vi har et par barnesenge, som kan lejes til 100 kr. pr. gang.

Højstole

Der er to højstole i fælleskøkkenet.