Blokhus-Hune Hotel og Vandrerhjem

Ligger kun 2 km fra Nordjyllands bedste badestrand i idylliske omgivelser tæt ved skov og by og alligevel lige trukket væk fra befærdede veje. Vi ligger i kort afstand til Fårup Sommerland. Hune og Blokhus har en masse forskellige butikker, restauranter m.m. og byder på et væld af aktiviteter, koncerter m.m. hele året rundt.

Mange af vores gæster kommer tilbage år efter år. Vi tilbyder en billig overnatning i et skønt område.

Der er overnatningsmuligheder for enhver smag og økonomi. Vi tilbyder selvbetjeningsløsninger for dem, der måtte ønske det, da vi har et fælleskøkken med plads til flere familier, som selv kan lave mad m.m.

Vi har boldbane, petanquebane og terrasser med mulighed for grill og der er en masse plads udenfor med grønne arealer m.m.

Reception/kontor

Vibeke er der næsten altid og hvis hun ikke lige er at finde, så er hun på telefonen +45 23613193

Vibekes søster, Charlotte, tager sig af kontorarbejdet, bookinger, mails m.m.

Gæstekøkken

Vores gæstekøkken – som i øvrigt også har en hyggelig gårdhave – kan benyttes af alle vores gæster. Køkkenet har køleskab, fryser, kombi-ovn, komfur, pander, gryder og service.

Opholdsrum

Vi tilbyder vores gæster flere opholdsmuligheder. I den hyggelige opholdsstue finder I bløde møbler, TV og flere brætspil. Vi har også en spisestue med udgang til to dejlige terrasser med borde, bænke og grill.

Wi-Fi

Vi har trådløst internet, der er gratis for alle vore gæster.

Vask

Det er muligt mod betaling at vaske og tørre tøj, da vi har vaskemaskine og tørretumbler. Der udleveres nøgle på kontoret.

Parkering

Parkering er naturligvis gratis for alle vores gæster. Vi har også overdækket cykelparkering.

Nøgler

Alle vores gæster får udleveret egen nøgle, så man kan gå og komme, som man vil.

Rygepolitik

Det er forbudt at ryge indendørs. Vi henviser til de udendørs faciliteter.