Blokhus-Hune Hotel og Vandrerhjem

Ligger kun 2 km fra Nordjyllands bedste badestrand i idylliske omgivelser tæt ved skov og by og alligevel lige trukket væk fra befærdede veje. Vi ligger i kort afstand til Fårup Sommerland. Hune og Blokhus har en masse forskellige butikker, restauranter m.m. og byder på et væld af aktiviteter, koncerter m.m. hele året rundt.

Mange af vores gæster kommer tilbage år efter år. Vi tilbyder en billig overnatning i et skønt område.

Vi kalder os hotel og vandrerhjem, fordi vi tilbyder to slags overnatning. Du kan komme og sove på eget værelse med eget bad og toilet og med eller uden morgenmad og så har vi endvidere et dejligt fælleskøkken, hvor man selv kan lave alle måltider.

Vi har boldbane, petanquebane og terrasser med borde og stole og mulighed for grill. Der er en masse plads udenfor med grønne arealer og legeplads m.m. og vi ligger tæt på byen men trukket lidt tilbage fra befærdede veje, så der er dejlig ro og fred.

Reception/kontor

Vibeke er der næsten altid og hvis hun ikke lige er at finde, så er hun på telefonen +45 23613193

Charlotte tager sig af kontorarbejdet, bookinger, mails m.m.

Gæstekøkken

Vores gæstekøkken – som i øvrigt også har en hyggelig gårdhave – kan benyttes af alle vores gæster. Køkkenet har køleskab, fryser, kombi-ovn, komfur, pander, gryder og service og der er masser af siddepladser i forbindelse med køkkenet.

Opholdsrum

Vi tilbyder vores gæster flere opholdsmuligheder. I den hyggelige opholdsstue finder I bløde møbler, TV og flere brætspil. Vi har også en spisestue med udgang til to dejlige terrasser med borde, bænke og grill.

Wi-Fi

Vi har trådløst internet, der er gratis for alle vore gæster.

Vask

Det er muligt mod betaling at vaske og tørre tøj, da vi har vaskemaskine og tørretumbler. Der udleveres nøgle på kontoret.

Parkering

Parkering er naturligvis gratis for alle vores gæster. Vi har også overdækket cykelparkering.

Nøgler

Alle vores gæster får udleveret egen nøgle, så man kan gå og komme, som man vil.

Rygepolitik

Det er forbudt at ryge indendørs. Vi henviser til de udendørs faciliteter.